Where Smart Living Meets

Urban Lifestyle

The Corner Floreasca este visul devenit realitate al celor care vor un stil de viață select într-una dintre cele mai frumoase și vitale zone ale Capitalei: Floreasca.

Povestea The Corner Floreasca

Conceptul The Corner Floreasca a fost definit de poziționarea într-una dintre cele mai frumoase zone ale Capitalei, Cartierul Floreasca, situat între două parcuri, Verdi și Floreasca, în care liniștea cartierului select este completată de oportunitatea unui stil de viață modern. În plus, The Corner Floreasca înseamnă o arhitectură și un design ce răspund necesităților actuale de estetică, durabilitate și funcționalism, precum și finisaje executate la cel mai înalt standard.

Gândit special pentru a oferi un nou standard de confort, The Corner Floreasca integrează armonios beneficiile unei zone urbane sigure și liniștite, cu ritmurile vieții citadine.

Gândit special pentru a oferi un nou standard de confort, The Corner Floreasca integrează armonios beneficiile unei zone urbane sigure și liniștite, cu ritmurile vieții citadine.

Arhitectura

Arhitectura contemporană The Corner Floreasca ține cont de context, îmbinându-se armonios cu mediul din jur.

Clădirea în care vei locui aduce un plus calității vieții tale prin designul său ergonomic ce încorporează natura în terasele verzi de pe acoperiș și în balcoanele, logiile și ferestrele largi care îți aduc mereu aer curat și lumină în fiecare cameră.

Conceptul rezidențial The Corner Floreasca pune accent pe diversitatea spațiilor astfel încât locuința ta să reprezinte cât mai bine dinamica stilului tău de viață urban.

Conceptul rezidențial The Corner Floreasca pune accent pe diversitatea spațiilor astfel încât locuința ta să reprezinte cât mai bine dinamica stilului tău de viață urban.

Stil de viață

The Corner este un boutique block select, de 13 apartamente, care îți oferă privilegiul locuirii într-un cartier rezidențial exclusivist.

Viitoarea ta locuință este amplasată într-una dintre cele mai frumoase zone ale Capitalei, cartierul Floreasca, pe strada Gheroghe Țițeica, colț cu Serghei Rahmaninov, vis-a-vis de Parcul Verdi.

Vei avea astfel satisfacția de a locui într-o zonă liniștită, conectată la ritmul modern al vieții urbane.

Împrejurimi

Locuiești într-una dintre cele mai bune zone ale Capitalei, cartierul Floreasca, pe strada Gheroghe Țițeica, colț cu Serghei Rahmaninov. Ești exact vis-a-vis de Parcul Verdi și ai satisfacția că trăiești departe de aglomerația urbană, însă aproape de tot ce ai nevoie pentru o viața împlinită și activă.

Viață socială
Fratellini Bistro
Restaurant Divan
Sensio Living
Uanderful
Fratelli Club

Sport
Perscariu Club & Spa
W by World Class
Piscina Floreasca
Green Tennis Club
Parcul Sportiv Dinamo

Educație
Școala Privată Olga Gudynn
Liceul C.A.Rosetti
Școala Maria Rosetti
Grădinița nr. 253
Grădinița Tonys

Sănătate
Clinica Zetta
Cutera Medical Center
Farmacia Tei

Cumpărături
Promenada Mall
Kaufland
Carrefour

Parcuri
Parcul Verdi
Parcul Floreasca
Parcul Tei

 

localizare ela victoriei

Apartamente

The Corner Floreasca îți pune la dispoziție 13 apartamente de 2, 3 sau 4 camere, cu suprafețe și compartimentări adaptate nevoilor tale de locuire. Cele 4 etaje ale imobilului sunt completate de o parcare subterană cu 16 locuri.

Apartamente 2 camere

De la €165.000 + TVA

Meriți confortul unei locuințe care să satisfacă preferințele și nevoile fiecărui membru al familiei. Ai camere înalte și luminoase cu compartimentări optime pentru fiecare spațiu de locuire.

Apartamente 3 camere

De la €289.000 +TVA

Îți poți organiza locuința în formula care răspunde cel mai bine echilibrului dintre carieră, timp liber și viața de familie.

Apartamente 4 camere

De la €455.000 + TVA

Pentru cei care gustă viața din plin și își doresc un spațiu generos care să răspundă fără compromisuri propriului stil de viață.

Bucură-te de satisfacția unei alegeri excelente pentru stilul tău de viață.

Descoperă proiectul exclusivist The Corner Floreasca