Echipa

Fiecare proiect rezidențial pe care îl gândim pune accentul pe un standard înalt de calitate, pe care vrem să-l oferim celor care urmează să locuiască într-una din reședințele concepute și create de noi.

Știm că o locuință nu este doar pentru un sezon, ci pentru etape lungi din viață sau chiar pentru toată viața, iar investiția într-un imobil este una dintre cele mai valoroase. De aceea, suntem implicați în a gândi spații care să aducă maximum de confort persoanelor care locuiesc aici și folosim tehnici de ultimă generație în construcții și finisaje pentru că știm că estetica și siguranța locuirii merg foarte bine mână în mână.

The Corner este un concept pe care l-am dezvoltat fiind ghidați de dinamismul vieții individuale și de dorința de a evolua, ținând cont de tot ce poate aduce plus valoare fiecărei persoane care alege să locuiască aici.

The Corner este o întâlnire a tuturor beneficiilor pe care ți le dorești în viața ta, însă trăind în centrul orașului: de la liniștea atât de necesară pentru reîncărcarea bateriilor după o zi plină, la nevoia de a fi în mijlocul vieții urbane cu punctele sale de interes. Toate acestea se armonizează fără a face vreun compromis.

Dezvoltat de
Proiectat de
Antreprenor general

Echipa

Dezvoltat de
Proiectat de
Antreprenor general

Fiecare proiect rezidențial pe care îl gândim pune accentul pe un standard înalt de calitate, pe care vrem să-l oferim celor care urmează să locuiască într-una din reședințele concepute și create de noi.

Știm că o locuință nu este doar pentru un sezon, ci pentru etape lungi din viață sau chiar pentru toată viața, iar investiția într-un imobil este una dintre cele mai valoroase. De aceea, suntem implicați în a gândi spații care să aducă maximum de confort persoanelor care locuiesc aici și folosim tehnici de ultimă generație în construcții și finisaje pentru că știm că estetica și siguranța locuirii merg foarte bine mână în mână.

The Corner este un concept pe care l-am dezvoltat fiind ghidați de dinamismul vieții individuale și de dorința de a evolua, ținând cont de tot ce poate aduce plus valoare fiecărei persoane care alege să locuiască aici.

The Corner este o întâlnire a tuturor beneficiilor pe care ți le dorești în viața ta, însă trăind în centrul orașului: de la liniștea atât de necesară pentru reîncărcarea bateriilor după o zi încărcată, la nevoia de a fi în mijlocul vieții urbane cu punctele sale de interes. Toate acestea se armonizează fără a face vreun compromis.

Proiect Rezidențial

Floreasca I

Unul dintre proiectele realizate de noi este cel din Floreasca - unul dintre cartierele cu personalitate ale Bucureștiului, caracterizat prin multitudinea de spații verzi și accesul la serviciile premium și lacurile de agrement din zona de nord a orașului.

Acest proiect se aliniază la standardele ridicate ale zonei prin imaginea exterioară, compartimentarea interioară și finisajele folosite. Exteriorul este remarcabil prin suplețea liniilor simple și elegante, un joc de contraste între volumele albe și detaliile în nuanță gri ale elementelor metalice. Pentru creșterea suprafeței spațiilor utile, am eficientizat la maximum zona spațiilor comune.

Interiorul relaționează cu exteriorul prin intermediul loggilor și teraselor de mari dimensiuni, iar la ultimul etaj, acoperișul este transformat într-o terasă peisageră cu spații verzi și zone de relaxare.

Proiect rezidențial

Stolnicu Vasile nr. 4

Reședința de aici a fost dată spre folosire în anul 2016 și cuprinde 6 apartamente. Acest proiect se individualizează prin tipul de arhitectură și jocul volumetric simplu, dar modern al înfățișării sale exterioare.

Pentru că lumina este un element important în ambianța spațiul, dar și în crearea unui stări de optism și de bine pentru cei care locuiesc aici, ne-am asigurat că vitrajul este generos. De asemenea, am avut grijă la dispunerea încăperilor de locuit astfel încât acestea să se încadreze într-un traseu fluid al utilizării spațiului și să ofere oportunități de personalizare a design-ului interior.

Pentru acest proiect am folosit la construcție și finisaje materiale premium care să îndeplinească atât criteriul durabilității, dar și pe cel estetic.

Proiect rezidențial

Stolnicu Vasile nr. 4

Reședința de aici a fost dată spre folosire în anul 2016 și cuprinde 6 apartamente. Acest proiect se individualizează prin tipul de arhitectură și jocul volumetric simplu, dar modern al înfățișării sale exterioare.

Pentru că lumina este un element important în ambianța spațiul, dar și în crearea unui stări de optism și de bine pentru cei care locuiesc aici, ne-am asigurat că vitrajul este generos. De asemenea, am avut grijă la dispunerea încăperilor de locuit astfel încât acestea să se încadreze într-un traseu fluid al utilizării spațiului și să ofere oportunități de personalizare a design-ului interior.

Pentru acest proiect am folosit la construcție și finisaje materiale premium care să îndeplinească atât criteriul durabilității, dar și pe cel estetic.