Where Smart Living Meets

Urban Lifestyle

The Corner redefinește stilul modern de viață, pentru ca tu să te bucuri de oportunități cât mai variate, potrivite cu personalitatea ta, cu valorile și visurile tale.

Povestea The Corner

Proiectul rezidențial The Corner imprimă un nou stil de locuire pentru cei care vor să se bucure de beneficiile unei zone urbane sigure și liniștite, dar să fie în același timp și parte a vieții vibrante a orașului.

Poziționat într-o zonă rezidențială ultracentrală (Eminescu-Dacia), pe strada Ocolului numărul 2, la doar 15-20 de minute  de mers pe jos de Piața Romană, The Corner, este un boutique block select, de 18 apartamente, care îți oferă privilegiul locuirii într-o zonă liniștită, exact în inima orașului.

Atunci când îți dorești relaxare și confort le vei găsi în reședința ta din The Corner. Iar când vrei să schimbi ritmul, o poți face imediat, pentru că ești exact în centru, unde palpită viața.

Atunci când îți dorești relaxare și confort le vei găsi în reședința ta din The Corner. Iar când vrei să schimbi ritmul, o poți face imediat, pentru că ești exact în centru, unde palpită viața.

Arhitectura

The Corner are un design arhitectural modern care se integrează armonios în peisajul urban al zonei rezidențiale selecte în care se află.

Prin arhitectură, amplasare și o serie de elemente definitorii pentru acest veritabil boutique block, The Corner exprimă individualitate, dorința de a fi unic.

Conceput special pentru a  oferi un nou standard de confort, niciun detaliu nu a fost lăsat la voia întâmplării.

Conceput special pentru a  oferi un nou standard de confort, niciun detaliu nu a fost lăsat la voia întâmplării.

Stil de viață

Conceptul rezidențial The Corner redefinește stilul modern de viață, aducând un vibe fresh și dinamic în peisajul citadin. Proiectul pune accent pe diversitatea spațiilor și armonizarea acestora, astfel încât să reprezinte cât mai bine identitatea și personalitatea celor care locuiesc aici.

Un aspect care răspunde perfect unui standard înalt de viață este atenția la spațiile exterioare generoase, cum ar fi balcoanele, logiile și terasele care oferă lumină și deschidere spre priveliștea orașului. De asemenea, acoperișul este transformat într-un spațiu verde, unde îți poți oferi un moment de destindere, relaxare și reconectare cu natura.

Împrejurimi

The Corner are o amplasare excelentă, în centrul Bucureștiului, pe liniștita stradă Ocolului nr. 2, în zona de lux Eminescu-Dacia, cu acces rapid către Piața Romană.

E de ajuns să îți spunem că ești în Centru și că te bucuri de toate avantajele care decurg de aici.

Sănătate
Spitalul de Urgențe Oftalmologice
Rețeaua Regina Maria

Teatru/Cinema
Teatrul Metropolis
Teatrul de Copii Țăndărică
Cinema Elvira Popesco

Parcuri
Parcul Ioanid
Parcul Grădina Icoanei

Viață socială
Shift Pub
Lente Dionisie Lupu
Comedy Club 99
Zexe

Transport
Metrou Piața Romană
Autobuz 133

Educație
British Council
CN Școala Centrală
Grădinița Ioanid

Harta Proiect The Corner

Apartamente

The Corner îți oferă 18 apartamente de 1,2 sau 3 camere, care variază ca suprafață și compartimentare, pentru a răspunde în cel mai potrivit mod criteriilor tale de alegere a viitoarei locuințe

Studiouri

De la €76.500 + TVA

Pentru că spațiul este gândit în așa fel încât să îți ofere intimitatea și libertatea de mișcare de care ai nevoie.

Apartamente 2 camere

De la €99.000 +TVA

Pentru că meriți confortul unei locuințe care răspunde exigențelor fiecărui membru al casei. Ai camere înalte, luminoase și ieșire la balcon sau terasă.

Apartamente 3 camere

De la €163.200 + TVA

Pentru cei care gustă viața din plin și își doresc un spațiu generos care să răspundă fără compromisuri propriului stil de viață.

Bucură-te de satisfacția unei alegeri excelente pentru stilul tău de viață.

Descoperă proiectul exclusivist The Corner.