Where smart living
Meets urban lifestyle

Stilul tău de viață modern și ritmul energic al orașului se întâlnesc într-un punct comun: The Corner Dragoș Vodă.

VREAU OFERTA

Povestea The Corner Dragoș-Vodă

Ansamblul rezidențial este destinat tuturor celor care își doresc să evolueze, care profită de oportunități și care au colecționat de-a lungul vieții experiențe diverse, ce i-au transformat în persoanele de astăzi. The Corner Dragoș Vodă este locuința celor care își prețuiesc trecutul și plănuiesc viitorul.

Situat la intersecția dintre liniște și dinamism, dintre străzile Dragoș Vodă și Făinari 19, proiectul este o oază urbană compusă din două corpuri de clădiri și o grădină generoasă în curtea interioară.

Spațiul verde este amenajat cu plante ornamentale, zone de odihnă și alei largi și aerisite, ca tu să te bucuri de o atmosferă liniștită și reconfortantă, mai ales în momentele în care stilul tău de viață modern devine o prioritate.

De ce The Corner Dragoș Vodă?

Localizare ultracentrală.

Descoperi diferitele fețe ale orașului și ești la doar câteva minute de mers pe jos de tot ce ai nevoie.

01

Tehnologii  moderne pentru confortul tău.

De la sistemul de încălzire și răcire prin pompe de căldură, până la panourile fotovoltaice pe terasele clădirilor și posibilitatea montării stațiilor de încărcare pentru mașini electrice. Totul pentru sporirea confortului tău.

02

Arhitectură modernă și funcțională

Cele două corpuri de clădiri au fost gândite în așa fel încât să îmbine funcționalitatea cu aspectul estetic și să ofere spațiul necesar pentru recreere în curtea interioară.

03

Stil de viață

Locuința în care trăiești reprezintă cine ești tu cu adevărat, etapele prin care ai trecut de-a lungul vieții, locurile în care ai călătorit.

The Corner Dragoș Vodă este suma experiențelor tale. Proiectul, al patrulea sub umbrela The Corner, este cel mai complex de până acum și îți pune la dispoziție un spațiu ultramodern, în care tu să colecționezi amintiri, să te aventurezi în noi oportunități și pe care să îl transformi în propria ta locuință.

Arhitectura

The Corner Dragoș Vodă iese în evidență în mijlocul peisajului urban prin cele două corpuri care cuprind spații de locuit, birouri și un spațiu comercial. Cu o arhitectură modernă, liniile elegante și elementele de design inovatoare compun o structură care îmbină perfect funcționalitatea cu aspectul estetic.

În exterior, fațada prezintă un joc armonios de modele geometrice, ce transmite o energie dinamică, în perfect echilibru cu locația aleasă. Interiorul este o semnătură a designului contemporan, având spații deschise, traversate de lumină naturală abundentă.

The Corner Dragoș Vodă 

The Corner Dragoș Vodă 

The Corner Dragoș Vodă 

The Corner Dragoș Vodă 

The Corner Dragoș Vodă 

The Corner Dragoș Vodă 

Exprimă-ți personalitatea și stilul de viață într-o locuință pe măsura aspirațiilor tale de viitor!

Împrejurimi

Strada Dragoș Vodă îți permite să te bucuri de farmecul unui cartier istoric, boem, aproape de artă și cultură. Colțul Dragoș Vodă-Făinari este adresa ideală pentru cei care își redefinesc stilul de viață după propriile reguli.

Între noua ta locuință și centrul capitalei sunt doar câteva minute, astfel că te poți bucura și de experiențe social-culturale, dar și de o atmosferă casual și relaxată. Această locație îmbină perfect trecutul și prezentul, eleganța și dinamismul.

Apartamente

La The Corner Dragoș Vodă ai de ales între 35 de apartamente cu 2, 3 și 4 camere, cu variate suprafețe și compartimentări. Cu viziunea, amintirile și planurile tale de viitor, vei putea transforma cu ușurință acest spațiu în „acasă”.

Apartamente 2 camere

De la €130.000 +TVA

Sursa ta zilnică de liniște și inspirație

Apartamente 3 camere

De la €180.000 + TVA

În noul tău spațiu personalizat, fiecare experiență contează

Apartamente 4 camere

De la €295.000 + TVA

Viitorul, trecutul și prezentul tău, într-o singură locuință

Exprimă-ți personalitatea și stilul de viață într-o locuință pe măsura ta

Completează formularul de mai jos și vom reveni către tine cu oferta actuală pentru apartamentele The Corner Dragoș Vodă.