Descoperă viitorul The Corner Armenească-Moșilor. Premium, rezidențial, ultracentral!

DESCOPERĂ PROIECTUL

Viitorul proiect The Corner - Moșilor

Pentru că excelența și bunul gust sunt valorile care ne aduc împreună.
The Corner Moșilor îți va oferi o nouă experiență de locuire selectă la aceleași standarde premium, siguranță și eleganță a designului cu care te-am obișnuit până acum.
Ne dorim să-ți oferim satisfacția unui stil de viață așa cum meriți, de aceea ai acum ocazia să fii printre primele persoane care află despre lansarea noului boutique block The Corner Moșilor.
Profită de ofertele speciale de lansare și înscrie-te mai departe pentru a primi toate detaliile pe care vrei să le știi!

Trăiește experiența The Corner la un nou nivel!

The Corner Moșilor răspunde perfect stilului tău de viață activ, îmbinând elegant elementele rezidențiale cu cele business. Ansamblul este compus din două imobile de mici dimensiuni cu o intrare comună și dispune de spații verzi, zone de relaxare și spații comerciale ideale pentru cafenele selecte sau ateliere de designer.

FII PRIMUL CARE AFLA DE LANSARE

Localizare

Viitoarea ta adresă premium este Calea Moșilor 118, un boutique block ultracentral din zona veche a Capitalei, conectat la tot ce este mai important pentru tine. Ești efectiv la doi pași de Universitate, Unirii și Piața Rosetti.

Apartamente

Fiecare apartament are individualitatea sa proprie, gândită să răspundă stilului tău de viață unic și dinamic. Vei putea să alegi dintr-o ofertă variată de 24 de apartamente de 2 și 3 camere sau unul dintre studiouri.

Finisaje

Păstrăm aceleași standarde ridicat, așa cum ți-am dovedit deja prin celelalte două proiecte marca The Corner. Toate materialele de construcție sunt exclusiv de înaltă calitate, iar execuția finisajelor este făcută doar la nivel premium.

Spații de birouri

Noul proiect rezidențial îți oferă și spații comerciale selecte și o zonă office, compusă din 3 birouri moderne, toate amplasate la parterul celor două imobile. Acum chiar poți să-ți extinzi afacerea așa cum îți dorești.

Investește inteligent în viitorul tău!

The Corner Moșilor este mai mult decât un alt nou proiect imobiliar. Este o investiție smart în calitatea viitorului tău și în siguranța unui stil de viață la care ții și care te definește. Ca și tine, știm că lucrurile durabile și de valoare se construiesc în timp și că singurul moment potrivit pentru a pune bazele unui viitor bun este doar cel de acum.

Completează formularul de mai jos și vei avea privilegiul să-ți modelezi viitorul așa cum îți dorești, alegându-ți apartamentul favorit chiar la lansarea oficială.